Mijn droom is die ene mooie snelle auto, maar dan wel elektrisch met alles erop en er aan. Dat is het doel voor mijn zuur verdiende centjes. Het begin is er, nu nog zorgen dat ik mijn spaargeld niet aan iets anders opmaak.

Goede tips
Een vriendin van mij heeft een blog waarin ze uitlegt hoe je jou droom uit kunt laten komen.

  • Schrijf je droom op of print een foto uit en hang hem op een plaats in huis waar je meerdere keren per dag langs loopt.
  • Hoeveel kost de auto die jij graag wilt hebben.
  • Maak een overzicht van je financiĆ«n zodat je duidelijk in beeld hebt hoeveel geld je kunt sparen per maand.
  • Maak een jaar kalender en zet daarop wanneer je genoeg geld hebt gespaard om je auto aan te schaffen. Hang deze kalender naast de foto van je wens auto.
  • Wat zijn de mogelijkheden om geld te lenen en wat kost mij dat extra.

Doel bereikt
Yes, eindelijk heb je die auto gevonden die precies bij jou past, en die ook nog binnen het budget past. Uiteindelijk had ik binnen een jaar genoeg geld gespaard om mijn droom auto aan te schaffen. Het is een hybride en daar ben ik super blij mee. En hij is super snel, daar maak ik mooi de blits mee.

Opladen bij huis
De auto moet natuurlijk wel opgeladen worden. In eerste instantie had ik een verlengkabel vanuit de garage naar de oprit, maar dat ik niet erg praktisch. Een jaar geleden heb ik zonnepanelen laten plaatsen op het dak van mijn woning. Ik heb toen eerst een kennismakingsgesprek gehad en in dat gesprek kwam mijn wens voor een elektrische auto ook ter sprake. Zij gaven aan dat een wallbox eenvoudig te bevestigen is aan de zijkant van mijn woning. Dat heb ik nu ook maar direct geregeld.

Strakke look
Nu heb ik nog 1 wens voor mijn nieuwe bolide. Ik wil graag dat hij er strak en snel uitziet. Dat kun je tegenwoorden super easy regelen. En moet het er in de toekomst weer af, dan zie je daar niks van terug. De lak onder de wrap blijft volledig in takt. Ik ben echt super blij met mijn nieuwe auto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here