Als je met de auto op vakantie gaat wil je natuurlijk zoveel mogelijk ruimte hebben om je spullen mee te nemen. Met te weinig ruimte kun je waarschijnlijk niet genoeg spullen mee nemen en dan baal je. Er is zeker een oplossing voor het geval: te weinig ruimte.

Dakdragers

 

Dakdragers bieden je veel meer ruimte dan je normaal zou hebben, in de dakdrager kun je veel extra spullen kwijt. Dakdragers bieden je al gauw tot 75 kilo extra gewicht aan dat ze kunnen dragen, 75 kilo is de maximale belading die het kan hebben en de auto kan tot 100 kilogram op de auto hebben. Het is dus van belang dat je niet teveel gewicht in de dakdrager doet, anders houdt hij het niet. Kijk goed wat er in gaat en hoe je het opvult, want elke ruimte die je meer mee kunt pakken is fijn.

 

Voorbeelden van dakdragers

 

Dakdragers zijn verkrijgbaar voor bijna elke auto die er is, zo zijn er ook dakdragers voor de ford edge. De ford Edge is dan wel een grote auto, maar als je op vakantie gaat, moet er echt wel wat meer ruimte komen om alles mee te nemen. Gelukkig kan dat met dakdragers, die echt zoveel voordelen bieden ten opzichte van alleen de kofferbak.

Dakdragers voor de Ford s max zijn ook erg handig, ook dit is een redelijk grote auto. Maar wederom te klein om mee op vakantie te gaan qua ruimte. Als je bijvoorbeeld een koelbox meeneemt in de kofferbak, dan hou je al weinig ruimte meer over voor andere spullen. Als je de ski’s mee wil nemen en je hebt kinderen op de achterbank zitten, dan passen de ski’s ook echt niet in de kofferbak. Ruimte is zo belangrijk, dat je voor een klein prijsje een dakdrager kunt halen voor op vakantie. Kleine moeite, groot plezier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here