Is jouw auto aan vervanging toe? Of heb je net je rijbewijs en geld gespaard voor een auto? Dan ga je op zoek naar een nieuwe auto. Je kunt dan een splinternieuwe auto kopen bij de dealer of het autobedrijf, maar je kunt ook een tweedehands model uitzoeken. Op marktplaats en andere online auto aanbieders staan verschillende occasions online. Uiteraard kun je ook naar je vaste autogarage toe stappen en samen met hem op zoek gaan naar een nieuwe auto.

Een auto die voldoet aan jouw wensen

De eerste stap naar een nieuwe auto is een lijstje met eisen waaraan jouw nieuwe auto moet voldoen. Denk aan airconditioning, elektrisch bedienbare ramen, stuurbekrachtiging, stoelverwarming of een trekhaak. Bij een nieuwe auto kun je al deze eisen vaak doorgeven, maar een nieuwe auto kopen is vaak een dure aangelegenheid. Zeker wanneer je een eerste auto kopen gaat, kan het misschien beter uit een tweedehands model te kopen. Deze dient te voldoen aan jouw eisen. Wat zijn jouw eisen eigenlijk? Maak hiervan een lijstje en neem deze mee naar de autoverkoper. Zo weet je zeker dat je de auto van jouw dromen koopt. 

Kijk en vergelijk

Het is verstandig niet de eerste de beste auto direct te kopen. Ga eens rondkijken bij verschillende aanbieders, vergelijk prijzen en maak je balans op. Die tweedehands auto in Emmen zou weleens een vele betere aankoop kunnen zijn dan die occassion in het zuiden van het land. Het is dan ook verstandig om de aanbieders te bezoeken, de auto te proberen door een proefrit te maken en vergeet ook niet onder de motorkap te kijken. 

Geen verstand van auto’s?

Heb jij maar weinig kaas gegeten van auto’s en dus geen idee waarnaar je moet zoeken? Dan is het verstandig om een kenner mee te nemen. Deze kijkt vanuit een heel ander oogpunt naar de auto en kan je daarom veel beter adviseren. Hij stelt de juiste vragen en zorgt ervoor dat jij geen miskoop begaat. Wil je nog meer garantie en zekerheid? Ga dan op zoek naar een BOVAG garage. Autobedrijven met het BOVAG keurmerk werken volgens de kwaliteitseisen van BOVAG. Dat biedt je extra zekerheid, waar je op kunt vertrouwen. Daarnaast kun je bij hen kiezen voor minimaal 6 maanden garantie. Onderliggende problemen die bij de verkoop van de auto niet zichtbaar waren, vallen dan onder de garantie. Deze worden kosteloos voor je gemaakt.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here