Denk je al een tijdje na over private lease voor je volgende auto? Dan is dit hét moment om er serieus werk van te maken. Je kunt een mooie nieuwe Toyota leasen voor een scherpe prijs per maand. Je bepaalt zelf hoe lang het contract loopt. Na afloop lever je de auto in of je besluit om hem alsnog als tweedehands auto te kopen voor de op dat moment geldende prijs. Tijdens de leaseperiode heb je alle voordelen van een vast bedrag per maand waarbij alle kosten zijn inbegrepen.

Voor welk type Toyota kies je?

Toyota brengt een aantal typen auto’s op de markt. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor Toyota Corolla private lease maar misschien heb je liever een Toyota Yaris. Binnen deze typen zijn er ook weer verschillen. En natuurlijk kies je zelf de kleur. Wit is vaak het voordeligst en wordt daarom zakelijk veel gereden. Maar een andere kleur is natuurlijk altijd een optie. Jouw auto wordt rijklaar gemaakt en bij het ondertekenen van de leaseovereenkomst kun je hem direct meenemen. Je auto is altijd allrisk verzekerd, de premie voor de verzekering is inbegrepen bij de leaseprijs.

Geen onderhoudskosten meer

Niet alleen de verzekeringspremie, maar ook de wegenbelasting maakt deel uit van de leaseprijs. Ook als de auto voor onderhoud, zoals het bijvullen van de airco, of reparatie naar e garage moet gaat de factuur naar de leasemaatschappij. Je krijgt dus nooit meer te maken met onverwachte extra kosten en hoeft niet extra te reserveren voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt of de APK. De enige extra kosten die je maakt zijn de kosten voor brandstof. Hiervoor kun je vaak gebruik maken van een tankpas. Die geeft recht op korting, en je hebt ook meteen een duidelijk overzicht van je tankbeurten. Ideaal als je zakelijk rijdt.

Ga je nieuwe Toyota uitzoeken

Je kunt vandaag nog je nieuwe Toyota gaan uitzoeken. De leaseprijs krijg je meteen te horen, dus je kunt direct berekenen of de maandelijkse kosten haalbaar zijn. Een lease overeenkomst kan over het algemeen snel geregeld worden, je kunt vaak al binnen 1 tot 2 weken je auto ophalen. Behalve natuurlijk als je graag een specifieke kleur wilt die moet worden besteld. Na afloop van de leaseperiode kun je eventueel besluiten de auto te kopen. Maar je kunt natuurlijk ook de wagen inleveren en voor een nieuw leasecontract gaan. Het voordeel van dat laatste is dat je altijd in een nieuwe auto rijdt en dus nauwelijks onderhoud of reparatiekosten hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here